Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز به نقل از اعتماد، از همان روزی که محمد جواد آذری جهرمی از مجلسی‌ها رای اعتماد گرفت و رسما وزیر ارتباطات شد برخی از کارشناسان و فعالان بازار «آی‌تی» معتقد بودند که حضور وی در راس وزارتخانه می‌تواند بسیاری از مناسبات و روال‌های جاری این وزارتخانه را تغییر دهد. ماجرایی که گویا کم‌کم در حال شکل‌گیری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا دیگر انجام یک فعالیت «آی‌تی» از دستور‌العمل فراتر رفته و حتی درخواست‌های وزیر که در قالب پست‌های اینترنتی در شبکه‌های مجازی از جمله اینستا و توییتر منتشر می‌شود هم از سوی فعالان بازار بی‌جواب نمی‌ماند.

چندی پیش بود که وزیر ارتباطات در پستی پیشنهاد داده بود تا شبکه‌های ارایه‌دهنده اینترنت به فکر ارایه اینترنت مجانی به صورت شبکه وای‌فای در پایانه‌های حمل و نقلی و فرودگاه‌ها و حتی مراکز خرید باشند موضوعی که از سوی مدیران شبکه‌های اینترنتی با پاسخ مثبت مواجه شد و خبرها حکایت از آری گفتن بخش خصوصی به این درخواست وزیر داشت. البته این امر منوط به ایجاد زیرساخت‌های لازم برای این کار شد.

البته دیری نپایید که موضوع ادغام شرکت‌های ارایه‌دهنده اینترنت به یک درخواست جدی مبدل شد تا شاید با ادغام غول‌های چند میلیارد تومانی ارایه‌دهنده اینترنت غول بزرگی ایجاد شود که بتواند مقابل مخابرات بایستد.

در عین حال نباید از نارضایتی مردم از ارایه اینترنتی که بخش‌های خصوصی در قالب اینترنت ADSL  در سال‌های گذشته و حال به مردم ارایه می‌دادند نیز گذشت موضوعی که حتی موجب شد تا با درخواست وزیر، مردم به بیان نارضایتی خود از این شرکت‌ها بپردازند و حتی این شرکت‌ها از این حیث رتبه‌بندی شوند.

ناگفته پیداست موضوع ادغام شرکت‌های اینترنتی در یکدیگر زمانی جدی‌تر شد که استفاده از اینترنت موبایلی به صورت ٣G، ٤G  و ٥G‌ و سرعت خدمات اینترنت اپراتورها شرایط افول اینترنت ثابت یا همان ADSL‌ها را فراهم کرد. ده‌ها شرکت‌های بخش خصوصی که زمانی با عنوان شرکت‌های چند ده میلیارد تومانی توانسته بودند امتیاز ارایه شبکه اینترنت ADSL را بگیرند حالا با ورود پر قدرت اینترنت موبایل و مخابرات دچار زیان شده‌اند. بنابراین؛ کسب‌وکار شرکت‌های اینترنتی ADSL که عمده تمرکز خود را روی این سرویس گذاشته و به فکر آینده نبودند؛ به خطر افتاده است.

از سوی دیگر؛ شرکت مخابرات با ارایه فیبر نوری خانگی تانوما، اینترنت VDSL و ده‌ها سرویس انحصاری دیگر از یک سو و ندادن فضای کار و پورت به شرکت‌های خصوصی از سوی دیگر؛ زمینه‌ساز شکست آنها در بازار را فراهم کرده است. ماجرایی که زمینه ادغام این شرکت‌ها در یکدیگر برای مقابله با غول بزرگی به نام مخابرات را فراهم کرده است. طی روزهای گذشته خبرها لحظه‌ای و غیر منتظرانه منتشر شد.

بر اساس این گزارش استارت این ماجرا را نخستین دریافت کنندگان پروانه‌های ٢٠ میلیارد تومانی ارتباطات ثابت کشور که با عنوان اختصاری «FCP» شناخته می‌شود زدند و در یکدیگر ادغام ‌شدند؛ موضوعی که از سوی مدیرعامل شرکت داده گستر عصر نوین به عنوان توافقی خاص خوانده شده و از ادامه روال ادغام تا پایان سال خبر داده است.

به این ترتیب «های‌وب» به عنوان مجموعه اصلی شناخته شده و پارس‌آنلاین به عنوان نخستین شرکت ادغام شده در این مجموعه نام خود را از لیست ارایه‌دهنده‌های اینترنت ADSL حذف کرد.

در همین رابطه ایمان‌میری، مدیرعامل‌های وب‌ گفته است: «مدیران پارس‌آنلاین به عنوان سهامدار و عضو هیات مدیره در «های‌وب» حضور خواهند داشت؛ در نتیجه این دو شرکت برای حضوری پرقدرت‌تر در بازار ارتباطات در قالب شرکت «های‌وب» با یکدیگر ترکیب می‌شوند.»

در همین حال طبق شنیده‌ها گویا قرعه ادغام بعدی به نام آسیاتک رقم خورده و طبق گفته مدیران این شرکت به زودی آسیاتک بعد از پارس‌آنلاین در‌ های‌وب ادغام می‌شود. البته مذاکرات برای دیگر شرکت‌های ارائه‌دهنده سرویس اینترنت ADSL ادامه دارد؛ موضوعی که یوسفی‌زاده مدیرعامل آسیاتک هم به آن اشاره کرد و اعلام داشته تا یکی دو روز آینده نتیجه این ادغام را اعلام خواهد کرد وی البته ضمن ابراز خوش‌بینی برای این ادغام گفته است: «از آنجایی که آسیا تک مقدمات ورود به بورس را طی کرده است به همین دلیل ملاحظات فنی جدی برای ادغام در‌های وب وجود دارد از همین رو در حال بررسی این موضوع هستیم که این ادغام چه تاثیری روی هزینه مالی، نرخ احتمالی عرضه سهام و افزایش سرمایه خواهد داشت.»

در حال حاضر ۱۷ شرکت دارنده پروانه  fcp ارایه خدمات اینترنتی ثابت هستند و تصمیم‌گیری برای این ادغام ناگهانی و حضور یکپارچه شرکت‌های ارایه‌کننده خدمات اینترنت ثابت با یک نام و نشان در پی افت شدید بازار این شرکت‌ها در جذب مشتری و نداشتن توان رقابت با شرکت مخابرات ایران و ناتوانی برای گسترش و توسعه بازار اینترنت ثابت صورت گرفته است.

جالب توجه است که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به صورت ضمنی به شرکت‌هایی که موفق به ادغام در‌های وب شوند قول داده است که همراهی لازم را با آنها به عمل آورد تا شرایط رقابتی با شرکت مخابرات ایران پیدا کنند.

جای خالی دغدغه مشترکان

در عین حال که همه فعالان این ادغام را موثر می‌دانند، اما موضوع فراموش‌شده در این بین بحث مشترکانی است که از این شرکت‌های ادغام‌شده اینترنت ثابت یا همان  ADSL استفاده می‌کنند. در ماه‌های اخیر، خبرهایی از گوشه و کنار درباره اوضاع نابسامان شرکت‌های ارایه‌دهنده اینترنت ثابت منتشر شده بود. گفته می‌شد مشترکان این شرکت‌ها به‌شدت ریزش داشته و تلاش‌های مدیران آن برای جبران عقب‌ماندگی از رقبا بی‌ثمر بوده است و حالا با این ادغام مشخص نیست که دقیقا تکلیف خریداران اینترنت ثابت به کجا خواهد رسید.

true برچسب ها : اینترنت های وب شبکه مجازی true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۵۰۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام مشاغل از ارایه اسناد و دفاتر مالی معاف شدند؟

به گزارش خبرگزاری مهر، سید هادی سبحانیان رئیس سازمان امور مالیاتی کشوربا اشاره به ابلاغیه وزیر اقتصاد در خصوص اصلاح ماده ۲ آئین نامه ماده ۹۵ قانون مالیات‌های مستقیم از افزایش دو برابری نصاب گروه بندی صاحبان مشاغل خبر داد.

بر این اساس، اصناف و مشاغلی که فروش سالیانه آنها کمتر از ۳۰ میلیارد تومان باشد از ارائه اسناد و دفاتر مالی معاف شدند.

کد خبر 6098824 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • کدام مشاغل از ارایه اسناد و دفاتر مالی معاف شدند؟
  • ۴۹۱ شعبه ثابت و سیار رای‌گیری در ۲ حوزه انتخابیه استان زنجان مستقر شد
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • حکمرانی داده‌ها در عصر اینترنت اشیاء/ پلتفرم‌ها خود را مالک داده‌ها می‌دانند
  • طغیانی:لغو معافیت مالیاتی به ضرر صندوق سرمایه‌گذاری ثابت است
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • امکان نظارت آنلاین معلمان بر صندوق ذخیره فرهنگیان فراهم شد
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟
  • ۲۰۰۰ تاکسی برقی بزودی به ناوگان حمل و نقل تهران می‌پیوندد